WINNAARS RD2019-2020

LEUDAL

Leudalnieuws John Hölsgens

Corona gooide veel roet in het eten bij Reflectionday 2019-2020 toen het om de prijsuitreikingen ging. Helaas geen regionale bijeenkomsten of klassikale prijsuitreikingen. Wethouder Stan Backus van de gemeente Leudal was op 4 maart 2020 de crisis te snel af en reikte de RD-prijzen uit aan basisschoolkinderen van De Klink (Grathem) en Harlekijk (Baexem). Foto: John Hölsgens Leudalnieuws.

VSA ZICHTBAAR OP FIETS

Alle overige prijzen zijn door VanSchijndelAdvies – VSA (Jan van Schijndel) persoonlijk op de fiets gebracht en overhandigd aan het schoolhek. Op gepaste wijze zijn de prijzen uitgereikt aan de trotse winnaars. Met de ingezonden foto’s van de prijsuitreikingen maken wij deze kinderen nog even allen zichtbaar.

Verkeersveiligheid zichtbaar blijven maken.

Naast de projectweken tussen 1-12 (december) en 21-1 (januari) blijft Reflectionday ook zichtbaar. Hierdoor blijft Reflectionday ook langer onder de aandacht en wordt er over gesproken. Samen werken aan verkeersveiligheid door het gedrag te beïnvloeden bij jeugdige verkeersdeelnemers.

Herhaling, herhaling bij deelname aan Reflectionday werpt zichtbaar vruchten af.

Waarom? Daarom!

Iedereen die meedoet met Reflectionday wint de allerbelangrijkste prijs. Naast gezondheid – verkeersveiligheid. Waarom Reflectionday? Daarom!

alle prijswinnaars RD2019-2020

Ook dit jaar weer ruim 100 prijswinnaars mogen verwelkomen. Ingestuurde foto’s van trotse winnaars zijn hier terug te vinden.